Pótfelvételi a 2020/2021/1. félévtől induló doktori (PhD) képzésre

A Debreceni Egyetem Fizikai Tudományok Doktori Iskola pótfelvételi eljárást hirdet a 2020/2021/1. félévben induló doktori (PhD) képzésére.

A pótfelvételi eljárásban a jelentkezési lapok beadási hatásideje 2020.augusztus 17.

A pótfelfevételi jelentkezési lap (doc formátumban) letölthető a következő linkről:

potfelveteli_jelentkezesi_lap_2020_21_1.doc

Ahogy a pótfelvételi jelentkezési lapon is fel van tüntetve, a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot az ott felsorolt beadandó dokumentumokkal együtt egy PDF fájlba beszennelve a Fizikai Tudományok Doktori Iskola email címére ( ) kell elküldeni (a PDF fájl neve a jelentkező neve legyen (pl. Minta_Éva.pdf)),
és emellett külön PDF file-ként mellékeljék a megjelent publikációkat!
FONTOS! Az eredeti kitöltött és aláírt pótfelvételi jelentkezési lapot a beadandó dokumentumokkal együtt a beadási határidőig postai úton is el kell juttatni a PhD irodába! (levelezési cím: Természettudományi és Informatikai Doktori Tanács, Debrecen 4002, Pf.: 400)

 

A pótfelvételi eljárásban a felvételi követelmények és a felvételi eljárás rendje (az eltérő határidő és viszgadátum kivételével) megegyezik a normál felvételi eljárással.
lásd: https://physphd.unideb.hu/hu/felveteli-kovetelmenyek

A pótfelvételi eljárásban a személyes megjelenéssel kötelező szóbeli felvételi vizsga (várható) időpontja és helyszíne:
2020. augusztus 24.  13:00 óra, Debreceni Egyetem Fizikai Intézet, Debrecen, Bem tér 18/A, földszint (Szalay terem) .

 

Frissítés dátuma: 2020.08.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.