Féléves értékelés

Páratlan félévekben a kutatási kreditek elfogadásához kötelező a rövid féléves beszámoló elkészítése.

A doktori szabályzat szerint páratlan félévekben az adott félévben felvett Kutatómunka kurzus teljesítését akkor igazolhatja le a témavezető, ha a doktorandusz írásbeli beszámolót ad be a félévi kutatómunkájáról.

A témavezetővel is aláíratott beszámolókat a Doktori Iskola titkárának kell eljuttani a félév végén a kihirdetett határidőig.

A beszámolóhoz tartozó formanyomtatvány letöltése: feleves_beszamolo_kutatomunkahoz.doc

Frissítés dátuma: 2019.02.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.